Antena 3 CNN Actualitate Detalii șocante din ancheta care a șocat România. Ce au găsit procurorii în cenușa dintr-un butoi

Detalii șocante din ancheta care a șocat România. Ce au găsit procurorii în cenușa dintr-un butoi

Detalii șocante din ancheta care a șocat România. Ce au găsit procurorii în cenușa dintr-un butoi
de S.T.    |    27 Iul 2019   •   14:28

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost adus sâmbătă la Tribunalul Dolj, unde va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Apar detalii șocante din referatul de arestare al procurorilor care privesc descoperirile făcute în mașină și în curte.

În butoiul metalic din curte procurorii au descoperit „cenușă cu resturi calcinate, printre care 21 de resturi de dinți de proveniență umană”.

Tot în cenușă s-au găsit trei inele și alte resturi de obiecte.

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, nu recunoaște nimic din cele întâmplate. Primele imagini cu criminalul dus spre arest - VIDEO

Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Citește și: 

Apar noi informații șocante. O altă fată din Caracal a dispărut la ocazie, în anul 1999

Alexandru Cumpănașu: „Șeful Poliției Caracal i-a spus tatălui fetei că dacă cumva s-a încurcat cu vreunul o să plătească el pagubele investigației”

Șeful Poliției Române, explicații în privința modului în care s-a acționat pentru salvarea fetei din Caracal: „Poliția putea intra în locuință și fără mandat”

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

×
Subiecte în articol: Caracal cenusa
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close