Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan

Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan

16 Feb 2016   •   20:47
Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan au fost prezentate marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Judecătoarea a fost pontat la serviciu și, conform CV-ului, a fost prezentă, în aceeași perioadă, și la un proiect de la Poiana Brașov, ca lector.
 
Mai mult, Camelia Bogdan a și primit bani de pe urma proiectului, fiind vorba de bani europeni, a spus jurnalista Adina Anghelescu, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister. 
 
”Ea nu avea voie, conform legii, să primească bani”, a spus Adina Anghelescu. Apoi, jurnalista a făcut o solicitare la Curtea de Apel București, de unde a și primit răspuns
 
 
”În aceeași perioadă, 21 iulie - 2 august 2014, din CV-ul dânsei, reiese a fost lector la Poiana Brașov.
 
Ce a făcut doamna Camelia Bogdan, a luat bani și din salariu, și de la proiect? Atunci ar fi bine să dea banii înapoi”, a spus jurnalistul Anghelescu.

 
”În concluziie, trebuie să răspundă în ce zile, câte zile a fost plecată și cum se face că e pontată la serviciu și în CV scrie că a fost la Poiana Brașov”, a încheiat Adina Anghelescu.

Ancheta GIP
 
În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister
 
La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.
 

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close