Antena 3 CNN Actualitate Directorul ICR va trebui să dea socoteală pentru GAFA URIAŞĂ făcută. "Ar fi un CATACLISM la nivelul statului"

Directorul ICR va trebui să dea socoteală pentru GAFA URIAŞĂ făcută. "Ar fi un CATACLISM la nivelul statului"

Directorul ICR va trebui să dea socoteală pentru GAFA URIAŞĂ făcută. "Ar fi un CATACLISM la nivelul statului"
de O.P.    |    09 Feb 2015   •   06:47

Directorul Institutului Cultural Român va trebui să dea explicaţii în Parlament despre invitaţiile cu conţinut nepoliticos trimise pentru întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis de la Paris. Invitaţiile transmise de ICR Paris împreună cu o listă conţinând aprecieri nepotrivite la adresa unor invitaţi a stârnit reacţii vehemente din partea MAE.

"Maine va pot spune ca am cerut presedintelui Comisiei de Cultura si mass media sa-l convoace pe directoruol ICR, pentru aceasta gafa,este o gafa uriasa. Originea raului este la Ambasada, dar si la directoarea ICR, care a trimis invitatii cu un atasament un fisier in care unii invitati se bucurau de diverse apelative, gen indezirabil, scarbos..etc. Cine are dreptul din ambasada sa califice intr-un fel cu astfel de atributii cetatenii romani care s-au stabilit acolo, mi se pare inadmisibil. Ambasadorul Frantei mi-a spus ca la ei un astfel de lucru ar fi un cataclism la nivelul statului",  a declarat Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close