Antena 3 CNN Actualitate DNA cercetează modul în care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului "Stejarii"

DNA cercetează modul în care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului "Stejarii"

DNA cercetează modul în care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului "Stejarii"
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Feb 2015   •   11:17

O nouă lovitură pentru Elena Udrea. DNA anchetează şi modul în care Ion Tiriac a primit fonduri europene pentru construcţia clubului "Stejarii". Potrivit ziarului Bursa, procurorii au început urmărirea penală in rem în acest nou dosar, adică asupra faptei. Neregulile privind acordarea unei finanţări europene pentru clubul Stejarii au fost dezvăluite încă de anul trecut de Antena 3.

În 2011, când gestiona cel mai mare buget al ţării, în calitate de ministru al Dezvoltării, Elena Udrea a dat 11 milioane de euro din fonduri europene pentru construirea unor piscine la marginea Capitalei. Motivul invocat atunci a fost  creşterea numărului de turişti la nivelul Capitalei. Doar că in complexul respectiv nu are acces oricine. Pot intra doar cei care locuiesc acolo sau cei care sunt invitaţi.

La câteva luni de la investiţie, Elena Udrea s-a mutat în cartierul cu pricina, unde chiria e mult peste 2.000 de euro. Este vorba despre cel mai scump complex rezidenţial din România, "Stejarii", aflat  în apropierea pădurii Băneasa.

După ancheta Antenei 3, reprezentanţii Complexului Stejarii au dezminţit faptul că ar fi folosit fonduri europene pentru realizarea investiţiei.

Citiţi şi:

Un alt TUN incredibil marca Elena Udrea

Denunţ penal împotriva Elenei Udrea, pentru conflict de interese şi deturnare de fonduri europene


×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close