Antena 3 CNN Actualitate DNA extinde cercetările pe numele ginerelui lui Băsescu. Partenerul de şantaj al lui Radu Pricop, Sergiu Lucinschi, la DNA

DNA extinde cercetările pe numele ginerelui lui Băsescu. Partenerul de şantaj al lui Radu Pricop, Sergiu Lucinschi, la DNA

DNA extinde cercetările pe numele ginerelui lui Băsescu. Partenerul de şantaj al lui Radu Pricop, Sergiu Lucinschi, la DNA
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Mai 2015   •   15:13

Update 15.13 - DNA extinde cercetările pe numele ginerelui lui Traian Băsescu, Radu Pricop. Soţul Ioanei Băsescu mai este acuzat de fals în declaraţii şi instigare cu privire la fals în declaraţii.
 
Mâine, Radu Pricop va fi chemat şi el la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Până acum, Pricop era acuzat de complicitate la şantaj.
 
Este vorba de un contract făcut la notar între Sergiu Lucinschi şi omul de afaceri Alexandru Horpos, pentru o datorie de 4 milioane de euro.
 
Şi Radu Pricop, şi Sergiu Lucinschi se află acum sub măsura controlului judiciar.

 
Pricop e acuzat că, în calitate de avocat, a redactat soluţii nelegale astfel încât cei 4 milioane de euro să pară de fapt o datorie. 
 
În acelaşi dosar, este cercetat tot sub control judiciar şi Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, iar ofiţerul DIICOT Constantin Comăneanu a fost arestat preventiv.  

×
Subiecte în articol: Sergiu Lucinschi Radu Pricop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close