Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi reţinuţi, după scandalul cu împuşcături din Dristor

Doi bărbaţi reţinuţi, după scandalul cu împuşcături din Dristor

Doi bărbaţi reţinuţi, după scandalul cu împuşcături din Dristor
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    06 Ian 2014   •   15:40
Doi dintre bărbaţii implicaţi, duminică seară, în conflictul din cartierul bucureştean Dristor, în urma căruia trei persoane au fost împuşcate cu bile de cauciuc, iar o alta a fost lovită cu bâte, au fost reţinuţi, luni, de poliţişti, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei, citaţi de Mediafax.
 
Conform surselor, imediat după conflictul produs în cartierul Dristor din sectorul 3, au fost audiate, la spital, toate cele patru persoane rănite, iar în paralel au fost audiaţi şi mai mulţi martori.
 
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în conflict au fost implicaţi, în total, cinci bărbaţi, şi nu patru, aşa cum s-a anunţat iniţial. Nefiind rănit, cel de-al cincilea individ a reuşit să fugă înainte de intervenţia poliţiştilor şi a fost ridicat, de acasă, luni dimineaţă.
 
Potrivit surselor amintite, duminică seară, la Spitalul de Urgenţă "Floreasca"  au fost transportaţi Alexandru Mihail Ilie, Petrache Cristinel şi Rareş Butucaru, după ce au fost împuşcaţi cu o armă cu bile din cauciuc, în timp ce bărbatul care a tras, Corneliu Rotariu, a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni, în condiţiile în care fusese bătut şi avea răni la cap. Toţi cei patru au fost internaţi sub pază.
 
Poliţiştii l-au reţinut luni, imediat după externare, pe Rareş Butucaru, iar un alt bărbat, Valentin Velicu, care a participat la conflict alături de el, a fost ridicat de acasă şi reţinut, de asemenea, pentru 24 de ore.
 
În acelaşi timp, ceilalţi trei bărbaţi au rămas internaţi în spital, unde sunt păziţi de echipe de poliţişi, urmând ca, după externare, anchetatorii să decidă dacă vor emite ordonanţe de reţinere şi pe numele acestora.
 
Altercaţia a avut loc duminică după-amiază, în zona Dristor, pe fondul unui conflict pornit de la un loc de parcare. Conflictul a pornit între proprietarul locului şi trei tineri care i-au ocupat parcarea. 
 
 
 
 

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close