Antena 3 CNN Actualitate Dosar penal în scandalul în care este implicat Mohammad Murad

Dosar penal în scandalul în care este implicat Mohammad Murad

Dosar penal pentru coruperea alegătorilor în scandalul în care este implicat unul dintre apropiaţii lui Mohamad Murad, care a fost candidat la primăria Mangalia. Acuzaţiile sunt de corupere a alegătorilor.

Dosar penal în scandalul în care este implicat Mohammad Murad
Sursa foto: Mohammad Murad/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    28 Sep 2020   •   14:45

Omul de bază din staff-ul de campanie al lui Mohamad Murad fost încătuşat în plină stradă după ce polițiștii l-ar fi oprit pentru un control de rutină.

Autorităţile aveau suspiciunea că în autoturism s-ar afla o sumă mare de bani ce urma să fie oferita drept mita electorală alegătorilor din Mangalia.

Există un dosar penal pentru coruperea alegătorilor cu privire la faptă, însă nu este pe numele cuiva şi se vor continua cu cercetări şi audieri.

Ieri, 27 septembrie, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce s-ar fi deplasat într-un autoturism pe raza municipiului, ar fi oferit bani cetățenilor, sfătuindu-i pe aceștia să voteze cu un anumit candidat la alegerile locale.

În urma controlului vehiculului în cauză, polițiștii au găsit și ridicat în vederea continuării cercetărilor o sumă considerabilă de bani, precum și materiale de propagandă, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor.

×
Subiecte în articol: Mohammad Murad mangalia
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close