Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop, despre legea adopţiei: "Suntem de rușinea lumii! De ce nu li se dă acest drept?"

Dr. Monica Pop, despre legea adopţiei: "Suntem de rușinea lumii! De ce nu li se dă acest drept?"

Dr. Monica Pop cere autorităţilor măsuri urgente privind legea adopțiilor din România. "Suntem de rușinea lumii! Avem mii de copii în aziluri și în mănăstiri care și-ar dori o familie!", spune medicul oftalmolog.

Dr. Monica Pop, despre legea adopţiei: "Suntem de rușinea lumii! De ce nu li se dă acest drept?"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    25 Ian 2023   •   19:22

"De ce nu se finalizează legea adopțiilor?! Sunt mii de familii care doresc să adopte copii!!! Şi mii de copii care ar vrea părinți și familie!

De ce li se taie acestor copii năpăstuiți dreptul la o viață mai bună??!! Suntem de rușinea lumii! Mii de copii în aziluri și în mănăstiri care și-ar dori o familie!

E lăudabila inițiativa unor preoți de a lua și de a avea grijă de sute de copii! Dar oricât le-ar fi de bine acolo, nu se compară cu viața într-o familie!

Adopția acum e aproape imposibilă! Procedee foarte grele lungi și descurajante! Toate instituțiile implicate ar trebui să lupte pentru adopție, iar copiii să poată crește în alte condiții!

Ar avea alt viitor, asta e sigur! Biserica are puteri mari în domeniu! A făcut sau face ceva pentru simplificarea legii adopției și pentru sufletul acestor copii ??!!

Citeşte şi: Dr. Monica Pop, despre pacienţii puşi pe drumuri între spitale: "E moral aşa ceva?"

E posibil că, pentru copiii abandonați prin parcuri, scări de bloc trenuri, etc, să li se caute părinții și să li se restituie copiii? În loc să fie imediat decăzuți din drepturi iar copiii să meargă în familii care îi doresc?!

E normal că o gândire primitivă și lipsită de suflet să oblige niște ne-oameni să fie părinți, împotriva voinței lor? Iar copiii redați acestora și crescuți urât de oameni care nu i-au vrut și i-au abandonat pe te miri unde, să fie nefericiți toată viață?

Și să facă fapte antisociale, că acolo se ajunge frecvent?! Ce impedimente sunt, domnilor decidenți??!! Băgați legea LA URGENȚĂ! Se impune", a scris medicul Monica Pop pe Facebook. 

Citeşte şi: Dr. Monica Pop dezminte zvonurile privind starea sa de sănătate: "Încetați cu minciuna" 

×
Subiecte în articol: Dr. Monica Pop lege adopţie copii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close