Antena 3 CNN Actualitate Dragnea: Cred că este în regulă ordonanţa privind modificarea legilor justiţiei şi era necesară

Dragnea: Cred că este în regulă ordonanţa privind modificarea legilor justiţiei şi era necesară

Dragnea: Cred că este în regulă ordonanţa privind modificarea legilor justiţiei şi era necesară
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Feb 2019   •   23:44

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut marţi seara că ordonanţa de urgenţă privind modificarea legilor justiţiei era necesară şi că a respectat principiul transparenţei.

Citește și: Tudorel Toader, anunț despre modificările din Justiție: OUG nu se referă la procurorul-șef european

"Nu lucrez la Guvern. Pe textul ordonanţei m-am uitat şi eu cred că este în regulă această ordonanţă şi era necesară. (...)

Procedura legală - nu trebuie toată lumea să respecte legea? Domnul Iohannis nu trebuie să respecte şi el legea? Chiar dacă rude sau membri ai familiei dumnealui se zice că merg noaptea la Parchet, nu ca alţi oameni, dar totuşi, legea mai trebuie să fie din când în când respectată chiar de el", a spus Dragnea, întrebat care era urgenţa adoptării acestei ordonanţe.

Potrivit liderului PSD, ordinanța privind modificarea legilor justiției se va adopta repede.

Președintele Klaus Iohannis a spus, marți, despre OUG pentru modificarea legilor justiției că România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției.

„PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor. Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție.

Și românii, și liderii europeni știu că nu există nicio altă justificare pentru obsesia de a slăbi până la ineficiență justiția din România, în afară de interesele personale. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției”, este mesajul postat  președintele Iohannis, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close