Antena 3 CNN Actualitate Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: ”I-au găsit cu bolovani și bâte. Iohannis și gașca lui vor să conducă România cu bâta, oameni buni”

Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: ”I-au găsit cu bolovani și bâte. Iohannis și gașca lui vor să conducă România cu bâta, oameni buni”

Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: ”I-au găsit cu bolovani și bâte. Iohannis și gașca lui vor să conducă România cu bâta, oameni buni”
11 Mai 2019   •   12:53

Liviu Dragnea a spus, la mitingul de la Galați, că protestatarii anti-PSD au fost găsiți având asupra lor bolovani și bâte și că se pregăteau să facă scandal la miting. 

”Peste tot pe unde mergem noi în țară o gașcă de netrebnici ne urmăresc. Aseară, la Galați, i-au găsit cu bolovani și bâte. Iohannis și gașca lui vor să conducă România cu bâta, oameni buni! Îi lăsăm noi să conducă România? Nu avem noi puterea să câștigăm alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale? Nu doar că putem, noi avem și datoria să câștigăm aceste alegeri. Nu putem să lăsăm România pe mâna acestor oameni, nu-i lăsăm!”.

Liderul PSD a mai spus că oamenii din zonele rurale au un trai mult mai bun ca pe vremuri, având acces la drumuri, apă și canalizare. Dragnea a atacat și opoziția. 

Citiți și Liviu Dragnea: „Voi depune un proiect de lege împotriva dublului standard între România și țările din Europa”

„Sunt lucruri pe care trebuiau să le facă alții înainte. Dar ce au făcut ei? Ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în țară e un grup de bătăuși care umblă după noi. Aseară aici la Galați au găsit la ei bolovani, pietre și bâte. Iohannis și ai lui vor să conducă România cu bâte. Nu avem noi curajul să păstrăm guvernarea și să câștigăm alegerile care vin”, a spus Dragnea.

„Avem obligația să nu lăsăm această țară pe mâna acestor vânzători. E bătălia pentru Europa, pentru mândria de a fi român”, a mai spus Dragnea la mitingul PSD de la Galați. 

Citiți și Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: „A ținut să reprezinte România doar el singur. Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei”

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close