Antena 3 CNN Actualitate Dragoș Săvulescu ar fi gata să se predea. Unde se află în acest moment

Dragoș Săvulescu ar fi gata să se predea. Unde se află în acest moment

Dragoș Săvulescu ar fi gata să se predea. Unde se află în acest moment
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Feb 2019   •   15:04

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, dat în urmărire internațională, ar fi gata să se predea autorităților din Italia. Polițiștii l-au căutat, dar nu l-au găsit astfel încât să pună în aplicare sentința de cinci ani și șase luni de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanța.

Informația despre prezența lui Săvulescu în Italia a fost făcută publică în emisiunea Punctul culminant de la România TV moderată de Victor Ciutacu. Dezvăluirea îi aparține deputatului Nicușor Dan, care a reamintit modul în care Dragoș Savulescu a fost implicat în aceast dosar.

Inițial se credea că Săvulescu este în Monte Carlo.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție i-au condamnat joi seară pe inculpații din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, deciziile fiind definitive. Fostul primar al Constanței Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fostul acționar FC Dinamo Cristian Borcea a fost condamnat și el la cinci ani de închisoare, iar omul de afaceri Dragoș Săvulescu, și el fost acționar la Dinamo, la cinci ani și șase luni de închisoare.

Reprezentanții Poliției Constanța au transmis, vineri, că se fac activități pentru sesizarea instanței în vederea emiterii unui mandat european de arestare și a unui mandat de urmărire internațională a fostului primar Radu Mazăre, după condamnarea sa definitivă la 9 ani de închisoare, având în vedere că, potrivit ultimelor informații, acesta este în Madagascar.

Nicușor Constantinescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, este încarcerat deja la penitenciarul Poarta Albă unde execută o pedeapsă de cinci ani pentru abuz în serviciu.

Fostul acționar al FC Dinamo, Cristian Borcea, s-a predat vineri dimineață la Poliția Ilfov și a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close