Antena 3 CNN Actualitate Drama care l-a determinat să îşi ia viaţa. Poliţistul care s-a sinucis, marcat de moartea tatălui său

Drama care l-a determinat să îşi ia viaţa. Poliţistul care s-a sinucis, marcat de moartea tatălui său

Drama care l-a determinat să îşi ia viaţa. Poliţistul care s-a sinucis, marcat de moartea tatălui său
Sursa foto: Foto: mediasinfo.ro
de O.P.    |    21 Noi 2011   •   06:13

Ofiţerul din Buzău, care s-a sinucis în sediul de poliţie, a trecut prin momente grele care l-ar fi determinat să-şi ia viaţa. Este vorba de moartea tatălui său, dar şi operaţia pe creier pe care a suferit-o în urmă cu 7 ani. Anchetatorii spun că Florin Cojocaru şi-a calculat gesturile în detaliu şi nu a lăsat pe nimeni să vadă greutăţile prin care trece.

Poliţistul şi-a calculat gesturile în detaliu şi pentru ziua în care a ales să moară. Înainte de a intra în tură, bărbatul de 36 de ani şi-a parcat maşina pe o stradă din apropiere de sediul politiei. Şi-a luat pistolul si muniţia din dotare după care s-a încuiat în biroul de la etajul 1 al clădirii.

Familia poliţistului nu ştie nici acum ce l-ar fi putut determina pe bărbat să recurgă la acest gest. Florin Cojocaru locuia cu soţia şi copiii săi într-o vilă  din oraş, alături de socri. Soţiei sale i s-a făcut rău când a fost chemată la secţie.

Bărbatul avea un comportament ciudat în ultimele zile, spun rudele. Apropiaţii nu s-au gândit nicio clipă că ar fi ceva grav.

Vecinii spun că în urmă cu 4 ani, tatăl poliţistului s-a sinucis, iar de atunci bărbatul nu şi-a revenit din şoc.

La ultima evaluare psihologică de acum 2 ani, poliţistul obţinuse rezultate bune.

Ofiţerul care s-a omorât în propriul birou intrase în sistem în urmă cu 15 ani, ca subofiţer şi muncise mult să avanseze. El a fost implicat într-un accident în urmă cu 7 ani. Atunci a fost grav rănit şi a avut nevoie de o operaţie pe creier. După ce a revenit la serviciu, şi-a luat licenţa în drept la Academia de Poliţie şi a devenit ofiţer.

×
Subiecte în articol: sinucideri decese politist mort depresie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close