Antena 3 CNN Actualitate Totul despre trilogia „Egregora: Comoara pierdută”, în regia lui Andrei Chiriac

Totul despre trilogia „Egregora: Comoara pierdută”, în regia lui Andrei Chiriac

Cele mai frumoase locuri din România au devenit platou de filmare pentru o peliculă de Hollywood. Regizorul Andrei Chiriac filmează trilogia ''Egregora: Comoara pierdută''. Munţii Piatra Craiului, Cazanele Dunării, Sfinxul, Sarmizegetusa şi Castelul Corvinilor sunt doar o parte dintre locurile de filmare. Egregora este povestea a nouă orfani care pornesc într-o aventură spectaculoasă, în căutarea comorii pierdute a Regelui Decebal.

Totul despre trilogia „Egregora: Comoara pierdută”, în regia lui Andrei Chiriac
Sursa foto: Andrei Chiriac/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    04 Sep 2020   •   13:30

Maia Morgenstern, Ştefan Velniciuc şi Gelu Niţu sunt doar câteva nume mari din distribuţie. Filmările au început deja, iar pelicula va avea în final trei serii a câte 12 episoade.

Regizorul Andrei Chiriac a fost invitat la rubrica ''Eroul Zilei'', unde a vorbit cu Ana Iorga despre imaginile spectaculoase de la filmări şi cum i-a venit ideea de a realiza acest film inspirat din istorie.

''Este un film de epocă, inspirat din istorie şi este foarte plin de avetură. Ideea a venit acum 13 ani. Din păcate, finanţarea a întârziat un pic şi de abia acum doi am reuşit să facem primele secvenţe ale prologului primului sezon. Este structurat pe 36 de episoade şi ne dorim să încheiem primele 12 de episoade care au câteva secvenţe de epocă, secvenţe care s-ar desfăşura în perioada lui Vlad Ţepeş, arătând intriga de la curte, relaţia dintre Radu Cel Frumos  şi Vlad Ţepeş.

Este vorba şi despre comoara negăsită de romani acum 2000 de ani, când au cucerit o parte din Dacia, dar, bineînţeţes vorbim de comoara spirituală a Daciei şi a dacilor. Este mult mai important decât comoara materială. Drumul iniţial al copiilor până în episodul 36 va fi în aces sens şi bineîneţeles că vom găsi ceva spectaculos pe care abia aşteptăm să îl împărtăşim şi cu cei dornici să afle aşa ceva'', a spus regizorul Andrei Chiriac.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close