Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Guvernul Cioloș - la șase luni de la instalare. Ce a făcut bine și unde s-a greșit

Sinteza zilei: Guvernul Cioloș - la șase luni de la instalare. Ce a făcut bine și unde s-a greșit

Sinteza zilei: Guvernul Cioloș - la șase luni de la instalare. Ce a făcut bine și unde s-a greșit
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Mai 2016   •   21:51

Mihai Gâdea a invitat telespectatorii și politicienii prezenți în emisiunea Sinteza Zilei, joi seară, la o consultare națională privind evaluarea celor șase luni de mandat al guvernului tehnocrat Dacian Cioloș.

”Ce a făcut bine și ce nu a reușit premierul Cioloș în această jumătate de an de la instalarea la Palatul Victoria? Care sunt promisiunile asumate de premier și de echipa sa care n-au fost îndeplinite? Ce notă i-ați da lui Dacian Cioloș ca Prim-ministru? Dar tehnocraților săi?”, a întrebat Mihai Gâdea, în debutul emisiunii.

Invitat la un post de televiziune, premierul Dacian Cioloș a afirmat că primele şase luni de guvernare i s-au părut interesante, dar mai grele decât a crezut iniţial.

PSD și PNL, note pentru Guvernul Cioloș

Prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a afirmat că dă nota opt Guvernului tehnocrat și premierului, arătând că Dacian Cioloș a avut grijă sa imprime și Guvernului un mod de a lucra propriu, arătând că rezultatele sunt bune, nu extraordinare, dar bune.

Pe de altă parte, senatorul PSD Șerban Nicolae a afirmat că dă nota șase premierului Cioloș și nota patru Guvernului tehnocrat.

”Orice notă care nu este de trecere, pentru Guvern. Este șase pentru Cioloș pentru că bănuiesc încă faptul că este un om ambițios, cu bune intenții, un om care ar vrea să aibă niște performanțe, și cred că este de bună-credință. Faptul că se guvernează foarte prost este vina acestei echipe încropite”, a spus Șerban Nicolae.

Prezent în emisiune, Ionel Danca, consilierul premierului Dacian Cioloș, a afirmat că echipa de la Palatul Victoria deblochează lucruri care au făcut rău multă vreme.

”E greu ca atunci când preiei o administrație corigentă, chiar cu cel mai bun profesor, să faci din ea un olimpic în câteva zile”, a spus Ionel Danca.

”Cioloș e un om onest, dar nu are anvergura unui prim-ministru”

Radu Tudor a descris, la Sinteza Zilei, primele șase luni de zile de la instalarea Guvernului Dacian Cioloș, arătând că, deși este un om onest și bine intenționat, nu are anvergura unui prim-ministru.

”L-am privit cu atenție și am crezut că este o mare speranță a politicii românești, chiar dacă el este un independent din punct de vedere politic. Îl văd însă acum după șase luni de zile pe Dacian Cioloș transformat mai degrabă într-un soi de editorialist la revista economica. Spun asta pentru că îl vîd în aparițiile publică că nu face decât să constate niște lucruri care nu funcționează și să remarce prea puțin din performanțele sale”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

Telespectatorii, în direct la Sinteza Zilei: ”Cioloș să se întoarcă la oameni!”

×
Subiecte în articol: guvernul Cioloș Sinteza Zilei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close