Antena 3 CNN Actualitate Eduard, tânărul găsit mort în râul Mureş, urma să se căsătorească peste o lună

Eduard, tânărul găsit mort în râul Mureş, urma să se căsătorească peste o lună

Eduard Buzura, tânărul în vârstă de 29 de ani, din Arad, a fost găsit ieri în râul Mureş, la patru zile după tragedia de la Periam Port.

Eduard, tânărul găsit mort în râul Mureş, urma să se căsătorească peste o lună
Sursa foto: Facebook | Eduard Buzura
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2023   •   10:57

Eduard a fost găsit fără viaţă ieri, pe sectorul de căutare Periam-Igriș de pe râul Mureș, la patru zile după ce barca în care se afla s-a scufundat în zona Periam Port.

În continuare, doi copii şi un alt tânăr sunt dispăruţi în râul Mureş, după tragedia produsă pe 30 aprilie 2023.

Un copil în vârstă de trei ani a murit în acelaşi accident, băieţelul fiind găsit de un bărbat care a sărit în ajutorul victimelor. Acesta l-a găsit pe copil şi a încercat să îl resusciteze, însă a fost prea târziu. Copilul era fiul dintr-o altă relaţie al tinerei cu care Eduard urma să se căsătorească.

Eduard şi Alina, părinţi ai unui copil în vârstă de cinci luni, urmau să se căsătorească peste numai o lună, iar anul acesta ar fi trebuit să fie "cel mai frumos an".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: "De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit?" | Strigătul de durere al Alinei, femeia care şi-a pierdut copilul şi soţul în apele Mureșului

Tânăra, care la rândul ei se afla în barcă, a căzut în apă împreună cu copilul şi cel care urma să îi fie soţ pentru restul vieţii, şi a încercat să îşi salveze copilul.

După ce a fost salvată şi adusă la mal, Alina s-a rugat ca Eduard şi fiul ei să fie găsiţi în viaţă, însă totul a fost în zadar.

"De ce mi i-ai luat, Doamne, pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva... nu voi putea trăi niciodată fără ei doi.... ai mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă pui în halul ăsta la încercare...

Trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi. Vă voi iubi mereu", a fost mesajul transmis de tânără.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close