Antena 3 CNN Actualitate Educație Eroul Zilei: Florin Stoian, despre aplicaţia cu locuinţe gratuite care vine în ajutorul medicilor

Eroul Zilei: Florin Stoian, despre aplicaţia cu locuinţe gratuite care vine în ajutorul medicilor

O aplicaţie românească de închirieri de apartamente oferă gratuit locuinţe pentru medici în această perioadă de criză. Locuinţele temporare pentru medici sunt disponibile de la începutul acestei luni, iar firma care deţine aplicaţia susţine chiria pentru zece locuinţe. Campaniei i se pot alătura şi alţi donatori, companii, sau persoane individuale care doresc să se implice. Pentru a adera la această iniţativă, proprietarii sunt invitaţi să adauge apartamente şi garsoniere în aplicaţie, fiind esenţial în această perioadă să existe suficiente spaţii disponibile pentru a fi contractate.

Eroul Zilei: Florin Stoian, despre aplicaţia cu locuinţe gratuite care vine în ajutorul medicilor
30 Apr 2020   •   12:14

Florin Stoian, CEO Miluu, a vorbit la Antena 3 despre iniţiativa menită să vină în ajutorul medicilor.

''Susţinerea şi aportul proprietarilor a fost unui uriaş .Vorbim de aproape 100 de medici pe care i-am cazat în aproape cele 30 de zile. Mare parte dintre aceste apartamente fiind donate cu titlu gratuit de către proprietar, adică solidaritatea şi apartenenţa lui la campanie a fost una extraordinară la care nu ne-am aşteptat de la bun început.

Vorbim de peste 100 de medici pe care i-am cazat în această perioadă, atât din Bucureşti şi nu numai.

Procesul este destul de simplu. Am pus la dispoziţie o platformă web, www.milluu.com/locuintepentrumedici, în care un medic poate completa un formular în care spune numele, prenumele, spitalul la care este arondat şi numărul de telefon, urmând ca ulterior, echipa noastră de suport să sune de îndată, să înţeleagă nevoile şi necesităţile'', a spus Florin Stoian, CEO Miluu.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close