Meditaţii gratuite pentru Bacalaureat oferite de o universitate din Bucureşti

20 Mar 2018   •   17:22
Meditaţii gratuite pentru Bacalaureat oferite de o universitate din Bucureşti

În perioada 17 martie-7 iulie, Universitatea Politehnica din Bucureşti ofera meditaţii gratuite pentru Bacalaureat şi admiterea la facultate. Cursurile se fac la matematică, fizică şi chimie, depăşind 200 de oe și sunt disponibile pentru elevii de clasa a XII a.

Universitatea Politehnica declară într-un comunicat de presă: "Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) anunţă începerea cursurilor de pregătire gratuită, atât pentru examenul de Bacalaureat, cât şi pentru examenul de Admitere în învăţământul superior, sesiunea iulie 2018. Fie că îşi desfăşoară cursurile liceale în Bucureşti sau în provincie, elevii claselor a – XII-a vor putea beneficia, în perioada 17 martie-7 iulie 2018, de cursuri de pregătire intensivă la Matematică, Fizică şi Chimie, numărul orelor de meditaţii depăşind cota 200".

Cursurile vor avea loc sâmbata intre orele 9:00 si 13:00 și sunt oferite de profesori universitari din cadrul UPB. 

Profesorul Nicolae Ţăpuş, prorector responsabil cu admiterea în cadrul UPB, a declarat: ”Ca în fiecare an, încercăm să oferim elevilor care intenţionează să studieze la Universitatea Politehnica din Bucureşti un întreg pachet de servicii menite să îi sprijine pe acest parcurs. De la cursuri gratuite în domeniile de interes major pentru admitere, la simulări sau cazare în perioada probelor de concurs, elevii vor beneficia de un sistem de pregătire special adaptat nevoilor şi standardelor ridicate ale universităţii noastre”.

Acesta a adăugat: Este important să amintim că generaţia următoare este una specială pentru universitatea noastră - ea va fi generaţia cu numărul 200. Astfel dovedim că avem o experienţă îndelungată în acest proces de pregătire pentru admitere şi suntem încrezători că şi în acest an amfiteatrele noastre se vor dovedi neîncăpătoare în comparaţie cu numărul tot mai ridicat al elevilor ce doresc să participe la cursurile de pregătire gratuită”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close