Antena 3 CNN Actualitate Educație Profesorul care a agresat sexual mai multe eleve, arestat la domiciliu, a dat examenul de definitivat

Profesorul care a agresat sexual mai multe eleve, arestat la domiciliu, a dat examenul de definitivat

Profesorul de sport, din Neamț, arestat la domiciliu, după ce a fost implicat într-un scandal sexual cu mai multe eleve minore, cărora le-ar fi făcut diverse avansuri, a susținut examenul de definitivat, în urma unei cereri înaintate instanței.

Profesorul care a agresat sexual mai multe eleve, arestat la domiciliu, a dat examenul de definitivat
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    21 Iul 2021   •   22:15

După ce a primit aprobarea instanței de a părăsi locul de ”detenție”, profesorul, în vârstă de 28 de ani, a susțiunut examenul de definitivat, în sesiunea iulie 2021, conform Adevărul

Rezultatul obținut la examenul scris, care valora 70% din nota finală, nu a fost tocmai satisfăcător, bărbatul obținând nota 4,35. La cele două inspecții realizate la clasă, acesta a obținut punctajul maxim. Astfel, la final media ajunge la 6,07. Pentru a putea fi admis media ar fi trebuit să fie minim 8,00.

În Neamţ, au susținut examenul de definitivat 125 de candidaţi, 70 au obţinut note între 8.00 şi 10, iar patru au luat 10, alți nouă au primit între 9,50 şi 9, 99 și, de asemenea, cu note sub 5 au încheiat examenul 12 cadre didactice. 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close