Antena 3 CNN Actualitate Educație Replica dură a unei profesoare pentru Firea: Nu ”cârpiți” problemele edilitare cu așa improvizații

Replica dură a unei profesoare pentru Firea: Nu ”cârpiți” problemele edilitare cu așa improvizații

Replica dură a unei profesoare pentru Firea: Nu ”cârpiți” problemele edilitare cu așa improvizații
Sursa foto: Foto: facebook.com
de M.Z.    |    17 Ian 2017   •   00:13

O profesoară din București, deranjată de decizia primarului general al Capitalei de a nu pune absențe elevilor marți și miercuri până la ora 9.30, îi dă replica Gabrielei Firea, spunând că ea nu va aplica această ”dispoziție”, pentru că ”primarul nu are atribuții de manager al procesului didactic”.

Mai mult, ”eu nu pot şti motivul pentru care un elev absentează: din cauza zăpezii sau pentru că fumează etnobotanice în toaleta şcolii”, spune profesoara Cristina Tunegaru.

În atenția doamnei primar Gabriela Firea:
Vă informez că nu voi da curs "dispoziției" dumneavoastră de a nu pune absențe miercuri până la ora 9.30, întrucât primarul nu are atribuții de manager al procesului didactic. 
Vă rog să nu mai induceți confuzie în rândul părinților și elevilor şi să permiteți inspectoratului şcolar să ia şi să comunice măsuri de acest fel. 
Fie vă asumați închiderea şcolilor în continuare, fie reveniți la rezolvarea problemelor edilitare, pe care pesemne încercați să le cârpiți cu asemenea improvizații.
Ca profesor, eu nu pot şti motivul pentru care un elev absentează: din cauza zăpezii sau pentru că fumează etnobotanice în toaleta şcolii. Ca părinte, nu trebuie să las la latitudinea copilului dacă să meargă sau nu la şcoală pentru că nu i se pun absențe
”, a scris profesoara Cristina Tunegaru, luni, pe pagina de Facebook.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că marţi şi miercuri elevii vor putea ajunge la şcoală până la ora 9,30, fără să li se pună absenţe.
 

×
Subiecte în articol: deszapezire absente Gabriela Firea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close