Antena 3 CNN Actualitate Educație Ministrul Educație nu exclude ca școlile să rămână închise și în septembrie

Ministrul Educație nu exclude ca școlile să rămână închise și în septembrie

​Ministrul Educațieinu exclude varianta ca școlile să rămână închise și în septembrie. Monica Anisie și își propune ca până atunci fiecare copil să beneficieze de tehnologie, dar și de asistență pentru a folosi platformele și device-urile electronice.

Ministrul Educație nu exclude ca școlile să rămână închise și în septembrie
Sursa foto: Hepta
02 Mai 2020   •   11:55

„​Dacă cumva, Doamne Fereşte, ne vom întâlni cu aceeaşi situaţie pe care o avem astăzi în septembrie, atunci trebuie să fim pregătiţi. Să nu mai existe ceea ce este astăzi. Pentru că haideţi să fim sinceri, am fost puşi într-o situaţie cu care România nu s-a mai întâlnit şi nimeni în lume nu s-a mai întâlnit. Prin urmare, a trebuit să luăm măsuri într-un moment de criză.

Cine le-ar putea face? Profesori voluntari avem și acum. Sperăm ca în toamnă să avem puse la punct toate lecțiile. Înregistrăm pentru toate clasele și la acele materii la care putem face lucruri interesante pentru elevi. Foarte greu am putut identifica și spații în care să filmăm. Sperăm ca din momentul în care nu vom mai avea stare de urgență să putem să ne întâlnim și să facem filmările”, a declarat Anisie într-un interviu pentru Antena 1.

Cursurile nu vor mai fi reluate în acest an școlar pentru majoritatea elevilor și studenților, a anunțat pe 27 aprilie președintele României, Klaus Iohannis.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close