Antena 3 CNN Actualitate Educație Un tânăr care a avut media 10 la Bacalaureat va primi 20.000 de lei din partea primăriei

Un tânăr care a avut media 10 la Bacalaureat va primi 20.000 de lei din partea primăriei

Un tânăr care a avut media 10 la Bacalaureat va primi 20.000 de lei din partea primăriei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    18 Iul 2017   •   10:46

Cei 15 elevi care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională vor primi câte 5.000 de lei fiecare, în timp ce elevul de la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” care a luat media 10 la examenul de Bacalaureat va primi 20.000 de lei, a informat Primăria Sectorului 4 prin intermediul unui comunicat.

O decizie în acest sens a fost adoptată, luni, în şedinţa Consiliului Local Sector 4.

„Performanţă recompensată cu premii în bani pentru cei mai buni elevi la învătăţură din Sectorul 4 al Capitalei! Asta au votat consilierii locali ai Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, în şedinţa ordinară de astăzi, 17 iulie. La iniţiativa primarului Daniel Băluţă, aleşii locali au fost de acord, în unanimitate, să răsplătească munca şi rezultatele deosebite obţinute de elevi la examenele de Evaluare Naţională şi de Bacalaureat din anul şcolar 2016-2017”, a informat sursa citată.

Premierea elevilor merituoşi va avea loc în cadrul unei gale speciale dedicată performanţei.

„Susţinerea şi încurajarea performanţei vor continua în Sectorul 4, întrucât administraţia locală şi-a propus să recompenseze toate rezultatele deosebite ale elevilor, dar şi ale profesorilor”, a mai precizat primăria.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close