Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea intră în scandalul spionilor. Și ei i s-a spart căsuța de e-mail

Elena Udrea intră în scandalul spionilor. Și ei i s-a spart căsuța de e-mail

Elena Udrea intră în scandalul spionilor. Și ei i s-a spart căsuța de e-mail
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Apr 2016   •   00:58

Elena Udrea intră în scandalul spionilor. După șefa DNA Laura Codruța Kovesi și fostul președinte al României Traian Băsescu, acum și Udrea susține că a fost ţinta unui atac cibernetic.

Dovada în acest sens a obţinut-o în momentul în care a cerut explicaţii hotelului din Paris în care a fost cazată.

"Când am contactat hotelul pentru a afla în ce condiţii au dat factura pe care eu am plătit-o acolo, mi-au reportat un mail. A fost accesată adresa mea de mail şi s-a cerut factura. A fost folosită adresa mea de mail! De pe adresa mea a fost trimisă o solicitare în septembrie 2014 către hotel în care chipurile eu ceream acea factură. Dacă nu mă arestau şi nu începea toată nebunia, probabil mergeam mai departe să fac o plângere la DIICOT să aflu cine sunt cei care şi-au permis filajul de la Paris şi să folosească adresa mea de mail ilegal. Eu am o singură adresă de mail de pe care am corespondat şi cu membrii Guvernului, şi cu preşedintele României, cu toată lumea", a declarat Elena Udrea la România TV.

"Există în România, sub acoperirea acestor reţele de paparazzi, oameni care fac filaje la adresa personajelor importante. Sunt lucruri grave, filmări, fotografii care se află în posesia unor asemenea directori de reviste, informaţii despre persoane de nivel înalt din această ţară", a spus Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Black Cube
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close