Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc: Politicienii trebuie să coboare cu picioarele pe pământ şi să nu mai promită lucruri fără acoperire

Emil Boc: Politicienii trebuie să coboare cu picioarele pe pământ şi să nu mai promită lucruri fără acoperire

Emil Boc: Politicienii trebuie să coboare cu picioarele pe pământ şi să nu mai promită lucruri fără acoperire
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Dec 2011   •   21:59

Emil Boc a dat replica Opoziţiei în plenul Parlamentului, criticând starea deplorabilă în care a fost lăsată ţara în 2008.

"Germania a ieşit pe piaţă să ia şase miliarde de euro şi a reuşit să adune 3,5 milioane de euro. Domnul Victor Ponta este mai bine cotat pe piaţa europeană decât motorul economic al Uniunii Europene, Germania? Îl asigur că dacă vorbeşte o asemenea limbă la Bruxelles, va fi pus la colţ în secunda imediat următoare!" a spus premierul, adăugând "Păcat că exista asemenea politicieni care îşi vând în continuare destinul pentru a culege un pumn de voturi, sacrificând ţara din punct de vedere economic".

A adus în discuţie bugetul pe 2008, cheltuielile de investiţii şi cele 45 miliarde de lei înregistrate drept cheltuieli de personal la momentul respectiv.

A adresat mai multe întrebari fostului prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu legate de fondurile europene şi proiectele susţinute de acesta. El i-a criticat pe foştii guvernanţi pentru că au lăsat un deficit structural în 2008 de minus 8,9, în condiţii de creştere economică. De asemenea, referindu-se la Tăriceanu şi la fostul ministrul de Finanţe Varujan Vosganian, le-a adus acuzaţii de impertinenţă, aroganţă şi iresponsabilitate totală, el apreciind că cei doi nu au înţeles nimic din greşelile făcute.

"E momentul ca politica să se schimbe. Politicienii trebuie să coboare cu picioarele pe pământ şi să nu mai promită lucruri fără acoperire", a încheiat primul ministru.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close