Antena 3 CNN Actualitate Epopeea unei sacoşe cu peste 25.000 de euro uitate în mall

Epopeea unei sacoşe cu peste 25.000 de euro uitate în mall

Epopeea unei sacoşe cu peste 25.000 de euro uitate în mall
17 Iul 2015   •   16:42

Luni seară un tânăr a uitat într-un mall din Suceava o sacoşă în care se aflau 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline. Deşi s-a întors într-un suflet la locul unde a bănuit că a lasat-o, sacoşa dispăruse. A mers imediat la poliţie şi a declarat ce s-a întâmplat. Faptul era cu atât mai grav cu cât banii nici nu-i aparţineau, ci fuseseră înmânaţi de un prieten ca sa-i ducă unor rude din Capitală. După analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere poliţiştii au constatat că sacoşa cu bani a fost luată de o femeie însoţită de copiii ei.

Miercuri dimineaţă la secţia de poliţie s-a prezentat soţul femeii din imaginile de supraveghere, care a spus că soţia lui nu şi-a dat seama imediat ce avere conţinea respectiva sacoşă deoarece deasupra lor erau nişte tricouri, şi că imediat ce au descoperit că e plină cu bani, au luat decizia de a o preda.

Poliţiştii spun că, oricum, cei doi soţi fuseseră identificaţi pe baza imaginilor camerelor de supraveghere din parcarea mall-ului, care au surprins placuţele de înmatriculare ale maşinii cu care au plecat.

Potrivit legislaţiei, dacă nu ar fi predat în termen de 10 zile sacoşa cu bani, cei doi soţi s-ar fi ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de însuşire a bunului găsit.


×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close