Antena 3 CNN Actualitate Eugen Nicolicea, la "Dincolo de ştiri": Demisia lui Ioan Rus, "o ieşire pe care nu şi-o doreşte nimeni"

Eugen Nicolicea, la "Dincolo de ştiri": Demisia lui Ioan Rus, "o ieşire pe care nu şi-o doreşte nimeni"

Eugen Nicolicea, la "Dincolo de ştiri": Demisia lui Ioan Rus, "o ieşire pe care nu şi-o doreşte nimeni"
13 Iun 2015   •   19:33

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a afirmat, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Dincolo de ştiri", că demisia lui Ioan Rus din funcţia de ministru al Transporturilor reprezintă "o ieşire pe care nu şi-o doreşte nimeni".

Nicolicea a subliniat că Rus ar fi vrut să spună că "se străduieşte să aducă românii în ţară pentru a nu se mai destrăma familii".

"Pentru că, dacă se încep lucrările la autostrăzi, oamenii din străinătate pot să lucreze aici, chiar dacă pe un salariu mai mic, dar bucuroşi că sunt acasă. (...) A vrut să prezinte o faptă pozitivă şi i-a ieşit pe nas", a afirmat ministrul Nicolicea.

Ioan Rus a demisionat din funcţia de ministru al Transporturilor după ce, la o emisiune televizată, a făcut afirmaţii revoltătoare cu privire la familiile românilor plecaţi în străinătate să muncească. 

"România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate", a declarat Ioan Rus, într-o emisiune la Digi 24.

×
Subiecte în articol: Dincolo de stiri Ioan Rus
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close