Antena 3 Actualitate Exces de putere. Apel disperat pentru grațiere către președintele Klaus Iohannis

Exces de putere. Apel disperat pentru grațiere către președintele Klaus Iohannis

30 Noi 2018   •   22:48
Exces de putere. Apel disperat pentru grațiere către președintele Klaus Iohannis
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Tragedia petrecută în cazul judecătorului Stan Mustață s-ar putea repeta cât de curând. Autoritățile nu au învățat nimic.

Un medic din Baia Mare, foarte grav bolnav, îi cere președintelui grațierea, însă nu a primit niciun răspuns.

Medicul Mircea Zăgreanu a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru un prejudiciu imputat de aproape 2.000 de euro. Mai are de executat doar opt luni.

Omul suferă de mai multe boi ce i-au șubrezit sănătatea: insuficiență renală cronică, în stadiu terminal, polineuropatie severă, pielonefrită cronică obstructivă... și lista poate continua cu încă opt alte probleme.

Mircea Zăgreanu trebuie să facă dializă de trei ori pe săptămână, o operațiune mereu riscantă, pentru că în timpul ei temperatura corpului îi scade și cu 5 grade.

"Sper să fiu acasă, sper să mă elibereze, sper să mi se rejudece procesul și să dovedesc să sunt absolut nevinovat. Toate aceste înscenări au fost făcute pentru că au vrut să mă lichideze fiindcă eram din punct de vedere medical eram un medic pregătit și îi incomodam pe mulți", a mărturisit medicul Mircea Zăgreanu.

Mai multe detalii, în materialul prezentat vineri de Oana Zamfir, la "Exces de putere":

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close