Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Cum se dezice PMP Constanţa de "turista" Elena Udrea

Exces de putere: Cum se dezice PMP Constanţa de "turista" Elena Udrea

Exces de putere: Cum se dezice PMP Constanţa de "turista" Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iul 2015   •   22:56

Oana Stancu a arătat, la "Exces de putere", cum a decăzut Elena Udrea în ochii foştilor colegi de partid, care "fie dormeau cu poza ei sub pernă", fie "îi sărutau condurul", după lunile petrecute în arestul preventiv.

Zilele trecute, vicepreşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a ţinut să anunţe că partidul “se delimitează în totalitate” de declaraţiile Elena Udrea cu privire la starea deplorabilă în care se află staţiunea Mamaia, afirmând că au fost făcute "în calitate de turistă".

“Declaraţiile doamnei deputat independent, Elena Udrea, au fost făcute în calitate de turistă şi nu reprezintă punctul de vedere al constănţenilor. Partidul Mişcarea Populară Constanţa se delimitează în totalitate de declaraţiile acesteia”, se arată în comunicatul PMP Constanţa.

Elena Udrea a afirmat, marţi, în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Constanţa, ca se simte lipsa lui fostului edil, Radu Mazăre, deoarece staţiunea Mamaia arată mai rău ca anul trecut.

"Din păcate, constat că staţiunea Mamaia nu mai arată ca anul trecut. Şi o spun eu, care nu am fost niciodata fan Radu Mazare, dar se vede că Constanţa nu mai are primar. Cu toate acestea, sper că cei care vin pe litoral să se simtă bine. La fel, constat că lucrările începute impreună cu Consiliul Judeţean, in mandatul meu de ministru, sunt blocate toate, nu se mai lucreaza la drumul spre Navodari, nu se mai deconteaza niciun ban de la Ministerul Dezvoltarii, totul este blocat. Din păcate, sufera constănţenii şi turiştii care vin pe litoral"
, a afirmat Elena Udrea.



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close