x close

Exces de putere. Detalii incredibile despre blocul în care locuiește Kovesi. Cine ocupă două etaje întregi

de D.G.    |    03 Aug 2018   •   22:03
Exces de putere. Detalii incredibile despre blocul în care locuiește Kovesi. Cine ocupă două etaje întregi  817 sursa foto: captura TV/ Agerpres Exclusiv

Laura Codruța Kovesi a beneficiat de două case de la stat, deși avea un apartament proprietate personală în Capitală.

Prima locuință a fost primită pe vremea când conducea Parchetul General, iar cea de-a doua, imediat după ce s-a întors de la Bruxelles şi a trecut la cârma DNA.

Este vorba de un apartament situat în zona centrală a Capitalei de peste 200 mp din partea RAAPPS. Pentru a intra în posesia locuinței, la acea vreme, guvernul condus de fostul premier Victor Ponta a dat OUG special pentru fosta șefă DNA.

Oana Zamfir și Adrian Ursu au prezentat, vineri, la Exces de putere, noi infrormații-șoc despre locuința Laurei Codruța Kovesi și dispozitivul de SPP-iști care ocupă două etaje pentru a-i oferi protecția totală fostei șefei DNA.

Întrebarea care se pune este cine a aprobat continuarea prezenței ofițerilor Serviciului de Protecție și Pază în jurul Laurei Codruța Kovesi.

La solicitarea Antena 3 de a lămuri situația, SPP a afirmat că nu poate să ofere informații legate de acest subiect.

"Solicitarea dumneavoastră excede competenței de soluționare a instituției noastre", a fost răspunsul procurorului șef de birou din SPP, Alexandru Ionescu.

Citeşte mai multe despre:

Exces de putere Laura Codruta Kovesi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati