Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Detalii incredibile despre blocul în care locuiește Kovesi. Cine ocupă două etaje întregi

Exces de putere. Detalii incredibile despre blocul în care locuiește Kovesi. Cine ocupă două etaje întregi

Exces de putere. Detalii incredibile despre blocul în care locuiește Kovesi. Cine ocupă două etaje întregi
Sursa foto: sursa foto: captura TV/ Agerpres
03 Aug 2018   •   22:03

Laura Codruța Kovesi a beneficiat de două case de la stat, deși avea un apartament proprietate personală în Capitală.

Prima locuință a fost primită pe vremea când conducea Parchetul General, iar cea de-a doua, imediat după ce s-a întors de la Bruxelles şi a trecut la cârma DNA.

Este vorba de un apartament situat în zona centrală a Capitalei de peste 200 mp din partea RAAPPS. Pentru a intra în posesia locuinței, la acea vreme, guvernul condus de fostul premier Victor Ponta a dat OUG special pentru fosta șefă DNA.

Oana Zamfir și Adrian Ursu au prezentat, vineri, la Exces de putere, noi infrormații-șoc despre locuința Laurei Codruța Kovesi și dispozitivul de SPP-iști care ocupă două etaje pentru a-i oferi protecția totală fostei șefei DNA.

Întrebarea care se pune este cine a aprobat continuarea prezenței ofițerilor Serviciului de Protecție și Pază în jurul Laurei Codruța Kovesi.

La solicitarea Antena 3 de a lămuri situația, SPP a afirmat că nu poate să ofere informații legate de acest subiect.

"Solicitarea dumneavoastră excede competenței de soluționare a instituției noastre", a fost răspunsul procurorului șef de birou din SPP, Alexandru Ionescu.

×
Subiecte în articol: Exces de putere Laura Codruta Kovesi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close