Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Dovada clară a terorii din justiție! Mii de oameni-țintă - document-bombă

Exces de putere. Dovada clară a terorii din justiție! Mii de oameni-țintă - document-bombă

1.900 de judecători, 900 de procurori, aproape 3.000 de magistrați din România au făcut dosare sub teroarea dosarelor care îi vizau chiar pei ei.

Exces de putere. Dovada clară a terorii din justiție! Mii de oameni-țintă - document-bombă
Sursa foto: foto: Antena 3
10 Ian 2020   •   22:45

Adrian Ursu a prezentat vineri, la Exces de putere, un document exploziv care demonstrează ticăloșia sistemului care a subjugat justiția din România.

Un raport al CSM bazat pe concluziile Inspecției Judiciare spune că aproape două treimi din magistrații celei mai înalte curți din România, Înalta Curții de Casație și Justiție, au fost subiect al unor dosare întocmite abuziv de DNA.

"Acest document ar trebui să oprească toate disputele politice și să-i aducă laolaltă pe cei din opoziție și de la putere pentru a găsi o soluție la ceea ce pare să fie un scandal cum nu s-a mai văzut în Europa.

O afacere care demonstrează cât de ticălos a fost sistemul care a sufocat această țară mult prea mulți ani", a explicat Adrian Ursu.

Șeful Inspecției Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, Lucian Netejoru, a explicat într-un interviu exclusiv acordat șefei sectiei Eveniment de la Antena 3, Ana Maria Bujor, care erau tacticile DNA de a șantaja magistrații.

"Magistrații au fost supravegheați cu vârf și îndesat. Au fost foarte multe măsuri de supraveghere solicitate și dispuse cu privire la acești magistrați relevate în cuprinsul raportului de control - și nu numai relevate aceste cazuri, dar și neregulile care au însoțit atât propunerea luării acestor măsuri, dar și admiterea solicitărilor pentru luarea unor astfel de măsuri", a declarat Luacian Netejoru.

Potrivit acestuia, 97% dintre solicitările DNA-ului erau admise.

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close