Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Drama prin care trece Elena Udrea. A rămas fără bani de apă plată!

Exces de putere: Drama prin care trece Elena Udrea. A rămas fără bani de apă plată!

Exces de putere: Drama prin care trece Elena Udrea. A rămas fără bani de apă plată!
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iul 2016   •   22:16

Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, cu ce fel de probleme financiare se confruntă Elena Udrea în ultima perioadă, în ciuda aparițiilor sale la evenimentele mondene.

Firma patronată de Elena Udrea, care a lucrat în arendă cele 291 de hectare de teren arabil de la Nana ale fostului președinte Traian Băsescu a fost acționată se SC La Fântâna SRL pentru fabuloasa sumă de 403 lei, pe care societatea Agro Green Nana SRL nu i-a plătit furnizorului de apă îmbuteliată.

Judecătorii au obligat-o pe Udrea să achite datoriile restante dar și pentalități pentru întârziere de 91,99 lei și alți 208 lei cheltuieli de judecată.

Mai mult, distribuitorul de apă îmbuteliată a mai cerut instanței să oblige SC Agro Green Nana SRL să restituie espressorul sau să achite contravaloarea acestui aparat.

Iar asta nu e singura problemă a Elenei Udrea

Dacă pentru apă plată nu a avut bani, Elena Udrea și-a luat în schimb pe firma Nana un Mercedes clasa S, nou nouț. Prețul unui ”bolid” de acest tip, fără dotări opționale, se ridică la aproximativ 120.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Exces de putere
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close