Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Interviu sfâșietor din celulă. A fost băgat în pușcărie de procurorul care îi curta soția

Exces de putere. Interviu sfâșietor din celulă. A fost băgat în pușcărie de procurorul care îi curta soția

Exces de putere. Interviu sfâșietor din celulă. A fost băgat în pușcărie de procurorul care îi curta soția
Sursa foto: foto: captura Antena 3
08 Feb 2019   •   23:01

Avocatul constănţean Sorin Calaigii a povestit într-un interviu exclusiv, acordat jurnalistei Berta Popescu, cum i-a fost fabricat un dosar de procurorul DNA Andrei Bodean, după ce soţia sa a refuzat avansurile procurorului.

Citește și: Anchetă devastatoare, acuzații incredibile. Avocată închisă în penitenciar rupe tăcerea

Sorin Calaigii afirmă că în mod halucinant, ulterior încarcerării sale, denunţătorii săi au fost puşi sub acuzare pentru delaţiunile lor false. Judecătorii l-au condamnat însă pe el, deşi la dosar se afla un înscris are dovedea că procurorul a fabricat dosarul.

Avocatul a povestit cum l-a cunoscut pe procurorul Andrei Bodean.

"În anul 2011 l-am cunoscut prin intermediul finilor mei, care sunt avocați și ei. Ei erau într-o relație apropiată și am început să ieșim împreună. A fost la mine în casă, a mâncat la masa mea.

Cu ocazia Revelionului 2012-2013 am avut o divergență cu dumnealui. Fosta mea soție mi-a atras atenția că domnul Bodean îi cere numărul de telefon ca să o contacteze ulterior. Și am reacționat cum reacționeaă orice om în situația asta - l-am luat deoparte și i-am atras atenția bărbătește", mărturisește Sorin Calaigii.

Avocatul spune că în acel moment relația cu procurorul Andrei Bodean s-a rupt și că acesta l-a avertizat că va urma ceva rău pentru el.

Citește și: Sume uriașe, cheltuite de Iohannis pentru protocol. Reacția ministrului Teodorovici

Interviul pe larg, în VIDEO:

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close