Antena 3 Actualitate Exces de putere. Nume-surpriză în „Dosarul Ayahuasca”

Exces de putere. Nume-surpriză în „Dosarul Ayahuasca”

21 Feb 2020   •   21:34
Exces de putere. Nume-surpriză în „Dosarul Ayahuasca”

Noi informații-șoc din dosarul lui Gelu Oltean au fost prezentate, vineri, la Exces de putere, de Oana Zamfir și Adrian Ursu.

Fostul șef al DGIPI Gelu Oltean și iubita sa, Vanessa Youness, au încercat să obțină o aprobare oficială pentru folosirea ceaiului amazonian care conținea DMT, substanța psihotică de la baza ritualurilor șamanice.

"Ei încercau cumva să treacă prin Ministerul Sănăntății organizarea acestor ritualuri cu aceste substanțe, dar să nu se știe că acest ceai conținea DMT, acest drog despre care vorbim și care se află pe lista substanțelor interzise.

Erau conștienți de faptul că acest amestec de plante conține DMT. Toate efectele sunt descrise de către procurorii DIICOT în acest dosar, efecte de care au ținut cont judecătorii de la Brașov atunci când au instituit arestul preventiv în ceea ce-i privește pe cei trei din acest dosar", a spus reporterul Georgiana Murgilă.

Antena 3 a obținut confirmarea că s-au extins cercetările penale și asupra altor două persoane.

Iată cum arăta rețeaua construită în jurul clinicii lui Gelu Oltean:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close