Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Povestea terenului cumpărat de Elena Udrea în zona Lacului Străuleşti. Cum a sporit Videanu averea fostei şefe PMP

Exces de putere: Povestea terenului cumpărat de Elena Udrea în zona Lacului Străuleşti. Cum a sporit Videanu averea fostei şefe PMP

Exces de putere: Povestea terenului cumpărat de Elena Udrea în zona Lacului Străuleşti. Cum a sporit Videanu averea fostei şefe PMP
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Mar 2015   •   22:04

Oana Stancu a prezentat, în ediţia de vineri a emisiunii "Exces de putere", povestea terenului de 10 mii de metri pătraţi din zona Lacului Străuleşti, aflat în posesia Elenei Udrea, încă din anul 2006.

Terenul, care a aparţinut Biroului de Turism şi Tineret, dar a fost retrocedat unui fost proprietar, a fost cumpărat de soţii Cocoş-Udrea, în 2006.

În anul 2008, conducerea BTT s-a sesizat şi a cerut în instanţă anularea retrocedării şi, implicit, anularea actelor de vânzare-cumpărare care au urmat. Totuşi, instituţia a renunţat la proces în anul 2010, în favoarea proprietarilor actuali.

Adică Elena Udrea şi vechea ei prietenă, Narcisa Mirică. Aceasta din urmă deţine în zonă un teren de două ori mai mare decât al lui Udrea, de 20.000 de metri pătraţi. Pe care l-a obţinut cu ajutorul iubitei lui William Brânză, avocatul familiei Cocoş, care de Valentine's Day îi ducea flori în arest Elenei Udrea.

"La câteva luni după ce Elena Udrea şi Dorin Cocoş intră în posesia acestui teren, intră în joc şi domnul Videanu, primarul Capitalei", a afirmat Oana Stancu.



×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close