Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Primul interviu cu fata-jandarm bătută

Exces de putere. Primul interviu cu fata-jandarm bătută

Exces de putere. Primul interviu cu fata-jandarm bătută
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Sep 2018   •   21:35

Ștefania, fata-jandarm care a fost agresată în timpul protestelor violente din 10 august, a acorda un interviu în exclusivitate pentru Antena 3.

Tânăra povestește că mama sa a privit cu groază la televizor întreaga scenă în care ea și colegul său erau agresați de mulțimea dezlănțuită.

"În acea seară, și părinții mei se uitau la televizor, știau că sunt de serviciu, și din nefericire - și lucrul care m-a durut cel mai tare - ei au văzut cum și când am fost lovită. Am vorbit cu mama mea chiar înainte să se întâmple ce s-a întâmplat și i-am spus că sunt bine, iar apoi la câteva minte n-a mai fost nevoie să-i mai spun eu ceva că a văzut ea, cu proprii ochi", mărturisește Ștefania.

Fata spune că deși i-a implorat pe agresori să nu o mai lovească, aceștia nu s-au lăsat impresionați.

"În momentul în care am fost prinsă în busculadă am căzut pe sol, atât eu cât și colegul meu, Cristian. Din acel moment, mai mulți bărbați au început să ne lovească cu pumnii și cu picioarele! Eram loviți cu sete, cu sălbăticie și în ciuda faptului că-i imploram să nu ne mai lovească, aceștia nu s-au oprit.

M-am temut pentru viața mea. Am fost plină de vânătăi pe spate, pe mâini, am avut foarte multe hematoame în cap, în spate, pe gât, în zona cervicală", a spus Ștefania.

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close