Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Scene incredibile cu Kovesi în rochie roșie

Exces de putere. Scene incredibile cu Kovesi în rochie roșie

Exces de putere. Scene incredibile cu Kovesi în rochie roșie
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2019   •   21:19

Adrian Ursu și Oana Zamfir au prezentat, vineri, la "Exces de putere", noi detalii-șoc despre relația de prietenie dintre Laura Codruța Kovesi și Sebastian Ghiță.

O mărturie bulversantă despre această prietenie e cea a socrului lui Sebastian Ghiță, Dumitru Cârstea.

"Reprezintă din punctul meu de vedere exact vorbele unui om care a înțeles că doamna Kovesi avea o relație de prietenie, că familia domnului Ghiță, respectiv socrul lui Sebastian Ghiță, o priveau ca pe prietena lor", a spus Ana Maria Bujor, la "Exces de putere".

"Îmi amintesc că fiica și ginerele meu s-au deplasat la un moment dat în străinătate într-o călătorie privată, iar fiica mea era foarte interesată să achiziționeze pentru Kovesi Laura Codruța o rochie roșie, la rugămintea acesteia din urmă, pentru că nu găsea în țară un asemenea obiect vestimentar", a declarat în fața anchetatorilor socrul lui Sebastian Ghiță.

"Nu avem niciun element, nu spunem că acesta este rochia roșie primită de Kovesi de la soții Ghiță. Citez din mărturia socrului, crede că până la urmă această rochie a fost cumpărată, deci nu are certitudinea că a fost cumpărată", a explicat Oana Zamfir.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close