Antena 3 CNN Actualitate Fabulos! Ce salariu are Vladimir Putin

Fabulos! Ce salariu are Vladimir Putin

Fabulos! Ce salariu are Vladimir Putin
14 Sep 2018   •   16:29

Donald Trump, Vladimir Putin si Xi Jinping sunt conducatorii celor mai puternice tari din lume. Cu toate acestea, nu sunt si cel mai bine platiti presedinti.

Bright Side a intocmit o lista a salariilor a 13 presedinti, intre care cei ai Statelor Unite, Rusiei, Chinei si Canadei, scrie Prosport.ro.

Cel mai bine platit om de stat din lume este prim ministrul din Singapore, tara cu o suprafata foarte mica. El primeste anual 2.2 milioane euro! In prezent, pozitia este ocupata de Lee Hsien Loong.

Prin comparatie cu prim ministrul din Singapore, Donald Trump, presedintele SUA, primeste doar 1$ pe an! Totusi, de mentionat ca aceasta a fost alegerea lui! In mod normal, presedintele SUA este remunerat cu 400.000 dolari pe an, dar Trump a ales sa doneze banii.

Vladimir Putin incaseaza ca presedinte al Rusiei aproximativ 151.000 dolari pe an, dar oameni care au avut contacte in interiorul Kremlinului noteaza ca presedintele Rusiei ar putea fi unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii.

Xi Jinping, presedintele Chinei, are un salariu de 20.500 dolari pe an.

Doi oameni de stat bine platiti sunt presedintele Elvetiei si prim ministrul Australiei. Eu incaseaza intre 403.000 si 437.000 dolari pe an.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Donald Trump
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close