Antena 3 CNN Actualitate Familie distrusă în urma unui accident. Un tată şi fiica lui au murit, după ce s-au izbit cu maşina de un tir

Familie distrusă în urma unui accident. Un tată şi fiica lui au murit, după ce s-au izbit cu maşina de un tir

Familie distrusă în urma unui accident. Un tată şi fiica lui au murit, după ce s-au izbit cu maşina de un tir
Sursa foto: Foto: agenda.ro
de O.P.    |    02 Dec 2011   •   06:16

O fetiţă de 4 ani şi tatăl ei au murit în Timiş în urma unui cumplit acccident de circulaţie. Fratele ei, în vârstă de 13 ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Maşina s-a izbit de un tir. Şoferul autotrenului spune că nu-şi explică ce s-a întâmplat. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

Accidentul s-a produs pe centura Timişoarei. Şoferul se pare că avea viteză când a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un tir. La scurt timp, maşina a luat foc. Şoferul autotrenului spune că a încercat să evite impactul, însă a fost la un pas să se răstoarne în şanţ.

Totul s-a petrecut sub ochii unui alt şofer de autocamion aflat în spatele tir-ului implicat în accident.

Bărbatul a murit pe loc, iar fetiţa sa de 4 ani a mai trăit doar până la sosirea echipajelor de prim ajutor. Fiul şoferului, în vârstă de 13 ani, care se afla pe scaunul din dreapta, a suferit răni grave.

Pompierii de la descarcerare s-au chinuit mai bine de o oră să scoată victimele din maşina distrusă.

Echipele de intervenţie s-au chinuit să ridice autoturismul avariat, dar şi remorca TIR-ului care a blocat unul dintre sensurile de mers.

 





×
Subiecte în articol: decese
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close