Antena 3 CNN Actualitate Felix Rache: Pe domnul Iohannis nu-l ia nimeni în serios, nici măcar tribunalul

Felix Rache: Pe domnul Iohannis nu-l ia nimeni în serios, nici măcar tribunalul

Felix Rache: Pe domnul Iohannis nu-l ia nimeni în serios, nici măcar tribunalul
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    09 Sep 2014   •   12:06
Felix Rache a comentat, marţi, decizia Tribunalul Bucureşti de respingere a modificărilor aduse Statutului PNL, spunând că actualul preşedinte al partidului nu îl ia în serios nici justiţia.
 
"Văd că pe domnul Iohannis nu îl ia nimeni în serios, nici măcar tribunalul nu l-a luat în serios. După dezastrul de comunicare Klaus Iohannis, eu cred că liberalilor o să li se facă dor de vorbele alea pline de umor, de patos ale lui Crin Antonescu, că de alea molcome ale lui Iohannis, nu cred", a spus amuzat, marţi, Felix Rache, la Antena 3.
 
Referindu-se la situaţia actuală din PNL, Rache crede că "un război pe ciolan" nu e exclus.
 
"Eu cred că în momentul acesta s-ar putea să fie un război pe ciolan în PNL. Cred că domnul Crin Antonescu profită de această situaţie. Săracul încălzise patul pentru altul, pentru Klaus Iohannis. Sunt foarte interesat ce va face domnul Antonescu", a adăugat jurnalistul.

Tribunalul Bucureşti a respins luni cererea PNL de înregistrare a unor modificări aduse statutului partidului.

PNL va contesta decizia Tribunalului Bucureşti prin care au fost respinse unele modificări aduse statutului partidului, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al liberalilor, Alina Gorghiu, care a adăugat că nu există niciun fel de problemă cu înregistrarea conducerii PNL.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close