Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: Nu sunt probleme cu înregistrarea conducerii PNL. Atacăm decizia tribunalului

Alina Gorghiu: Nu sunt probleme cu înregistrarea conducerii PNL. Atacăm decizia tribunalului

Alina Gorghiu: Nu sunt probleme cu înregistrarea conducerii PNL. Atacăm decizia tribunalului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Sep 2014   •   11:20
PNL va contesta decizia Tribunalului Bucureşti prin care au fost respinse unele modificări aduse statutului partidului, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al liberalilor, Alina Gorghiu, care a adăugat că nu există niciun fel de problemă cu înregistrarea conducerii PNL.
 
"Nu avem o problemă cu admiterea acţiunii decât în parte. Conducerea partidului şi celelalte documente ce atestă desfăşurarea lucrărilor adunărilor generale ale partidului, respectiv procesul-verbal al congresului extraordinar din 27 iunie şi procesul-verbal al congresului ordinar din 28 iunie 2014, au fost admise şi instanţa a dispus consemnarea lor în registrul partidelor. Din acest punct de vedere, nu există niciun fel de problemă ca atare cu toată desfăşurarea congresului şi cu înregistrarea conducerii partidului", a precizat Alina Gorghiu, informează Agerpres.
 
Ea a arătat că PNL va ataca cu apel în termen de cinci zile de la comunicare decizia Tribunalului Bucureşti.
 
Tribunalul Bucureşti a respins luni cererea PNL de înregistrare a unor modificări aduse statutului partidului.
 
"Admite în parte cererea formulată de petentul Partidul Naţional Liberal, prin secretar general Marian Petrache. Dispune consemnarea în Registrul partidelor politice a documentelor ce atestă desfăşurarea adunărilor generale ale partidului, respectiv procesul-verbal al Congresului Extraordinar din data de 27.06.2014 şi procesul-verbal al Congresului Ordinar din data de 28.06.2014. Admite în parte cererea de intervenţie voluntară principală formulată de intervenientul Dănuţ Bădău. Respinge cererea formulată de petentul Partidului Naţional Liberal de încuviinţare a modificărilor aduse Statutului Partidului Naţional Liberal", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close