Antena 3 CNN Actualitate Femeia din Clinceni peste care mascații au intrat din greșeală cere daune de 50.000€ după ce a primit certificatul medico-legal

Femeia din Clinceni peste care mascații au intrat din greșeală cere daune de 50.000€ după ce a primit certificatul medico-legal

Noi informații în cazul descinderii făcute de mascați pe 3 martie la o adresa greșită. Femeia care s-a trezit cu polițiștii în casă a fost agresată fizic de aceștia. O arată certificatul medico-legal.

Femeia din Clinceni peste care mascații au intrat din greșeală cere daune de 50.000€ după ce a primit certificatul medico-legal
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Mar 2021   •   11:20

Antena 3 a obținut în exclusivitate raportul de la INML. Cu acest document, femeia va depune luni o plângere la Parchet prin care va cere daune de 50.000 de euro Poliției Române.

Deși au trecut aproape două săptămâni de la acea descindere greșită, atât femeia cât și fiica ei spun că sunt încă în stare de șoc.

"Se va depune o plângere penală. Ea este pe circuit în sensul că a fost redactată și luni va fi depusă. Sunt mai multe acuzații: violare de domiciliu, purtare abuzivă.

Am făcut niște verificări simple. După numele care se aude pe înregistrarea respectivă, nu există un asemenea nume. Mai mult de atât, polițiștii și-au declinat identitatea într-un mod fals.

A fost lovită de peretele casei. A fost lovită ulterior de gardul locuinței. Și a fost trântită. Vorbim despre o agresiune clară. Plus că la toată această scenă a fost martoră fata dânsei, care a suferit un șoc.", a precizat la Antena 3 avocatul femeii, Andrei Cuculis.

Mărturia femeii peste care mascații au intrat din greșeală: Mama și fiica au sărit plângând peste cățelul pus la pământ ca să nu-l împuște

O femeie și fiica sa au fost trezite din somn, pe 3 martie la prima oră a dimineții, de mascații care au descins din greșeală la altă adresă. Femeia care abia îți pierduse soțul cu câteva săptămâni în urmă este și acum în stare de șoc.

Această a declarat că mascații i-au pus pușca în piept. Au spus că împușcă și câinele, astfel că femeia și fiica ei, rămase singure după moartea soțului, au sărit plângând peste cățelul pus la pământ ca să nu-l împuște agenții. 

Când și-au dat seama că au greșit adresa, polițiștii au plecat pur și simplu spunând că au o misiune de îndeplinit și să nu îi obstrucționeze. Aceștia au refuzat în repetate rânduri să se legitimeze.

“Aceste bestii, aceste brute plătite din banii noștri că ei să vină să ne distrugă viețile, să ne pună armă în piept. Sunt plătiți din banii noștri SĂ NE APERE, nu să comită abuzuri. Familia trecea deja printr-o tragedie, ESTE IMPOSIBIL ce se întâmplă!”, spune femeia, încă în stare de șoc.

 

×
Subiecte în articol: descindere gresita clinceni mascati INML
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close