Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de opt luni botezată în apă cu acid, în biserică. Copila a ajuns la spital de urgenţă

Fetiță de opt luni botezată în apă cu acid, în biserică. Copila a ajuns la spital de urgenţă

O fetiță de doar opt luni a ajuns de urgență la spital după ce preotul a stropit-o cu apă sfințită în care a fost diluat acid, în Italia.

Fetiță de opt luni botezată în apă cu acid, în biserică. Copila a ajuns la spital de urgenţă
Sursa foto: Gettyimages | Andrey Sayfutdinov
de Ioana Mircea    |    21 Mar 2023   •   10:10

Un botez era pe cale să se transforme într-o tragedie pentru o familie din Villafranca Tirrena, provincia Messina, Italia. Fetița de doar opt luni care urma să fie botezată a fost stropită cu acid de preot atât pe creștetul capului, cât și pe gât.

Întâmplarea a făcut ca fetița să se afle în braţele naşului ei, iar cea mai mare cantitate de acid a picat în mâinile lui. Acesta a simțit imediat o senzație de arsură și a înțeles că nu este apă în sticlă.

Micuța a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. După examinare, medicii au decis că bebelușul este în afara oricărui pericol și a fost externat.

Se pare că preotul foarte în vârstă care urma să oficieze slujba botezului a rugat un băiețel să găsească și să îi aducă sticla în care se afla apa sfințită, în baia bisericii. Din păcate, copilul a încurcat sticla cu apă cu una cu acid, în care se mai afla doar puțin lichid. Crezând că este apă, băiețelul a umplut recipientul fără să îl golească mai întâi, pentru a-l aduce la cristelniță.

Citeşte şi: Povestea dramatică a unei mame care a renunțat la propria viață pentru a-și naște copilul. Femeia a refuzat să facă chimioterapie

Părinții fetiței au decis să nu depună plângere în urma acestui incident, potrivit leggo.it.

×
Subiecte în articol: botez
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close