Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Veşti bune pentru profesorul şi muzicianul Sabin Păuţa

Fii la putere! Veşti bune pentru profesorul şi muzicianul Sabin Păuţa

Fii la putere! Veşti bune pentru profesorul şi muzicianul Sabin Păuţa
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    25 Iun 2015   •   23:32

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, jurnaliştii noştri străbat ţara cu caravana Antena 3. 

 
La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi jurnalişti din România vor intra în casă, şi nu doar prin intermediul televizorului. Îi veţi vedea pe realizatorii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. 
 
Astăzi, jurnaliştii Antena 3 sunt la Reşiţa. Maria Coman, Alessandra Stoicescu, Cristina Ţopescu şi Felix Rache se întâlnesc cu bănăţenii. O să aflaţi de la colegii noştri de ce Reşiţa e un oraş unic în Europa. Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfiuri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România. 

Îl cheamă Sabin Păuţa, este muzician şi unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori şi dirijori ai României, cunoscut la nivel mondial. 
 
În anul 1983 a fugit în State, iar un mai târziu debuta ca dirijor şi compozitor. Nu i-a fost străină nici cea mai veche filarmonică din New Jersey.
 
A ajuns la 70 de ani şi are 50 de ani de carieră, dintre care 30 în State.
 
Acum s-a întors acasă, la Reşiţa şi ştia că nu mai poate profesa ca profesor universitar, din cauza vârstei. 
 
Din fericire, a fost contrazis de şeful interimar al PSD, Rovana Plumb. "Am eliminat această barieră. Am făcut noi, Guvernul, o modificare a legiii, a fost adoptată de Parlament, aşa că domnul profesor poate să meargă să profeseze", a spus Rovana Plumb, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Fii la putere Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close