Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîţu, despre acuzaţia de plagiat la adresa premierului Ciucă: "Trebuie clarificat foarte rapid"

Florin Cîţu, despre acuzaţia de plagiat la adresa premierului Ciucă: "Trebuie clarificat foarte rapid"

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, susţine că premierul Nicolae Ciucă trebuie să clarifice cât mai repede situaţia privind acuzațiile de plagiat care îi sunt aduse.

Florin Cîţu, despre acuzaţia de plagiat la adresa premierului Ciucă: "Trebuie clarificat foarte rapid"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    18 Ian 2022   •   22:04

"Sigur că premierul Ciucă va veni și va explica. Este de datoria domniei sale să explice ce se întâmplă cu această teză de doctorat. Înțeleg că deja a trimis-o la o comisie de evaluare, nu știu la care, dar este datoria domniei sale să vină și să clarifice.

Trebuie foarte rapid clarificat acest subiect ca să nu devină o vulnerabilitate", a spus președintele PNL, Florin Cîțu, la Digi 24.

Întrebat ce relaţie are cu premierul, Florin Cîţu a spus: „E o relaţie cinstită, onestă. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm. Discuţia aseară a fost foarte bună. O discuţie lungă, nu tot timpul în cei mai prietenoşi termeni”.

Conform publicaţiei PressOne, premierul Nicolae Ciucă și-a plagiat lucrarea de doctorat. Nicolae Ciucă ar fi plagiat un sfert din lucrarea susținută în 2003.

Premierul Nicolae Ciucă, prima reacţie după acuzaţiile de plagiat: "Lucrarea a fost elaborată onest"

Actualul premier ar fi plagiat cel puţin 42 de pagini din totalul de 138 ale tezei în baza căreia a devenit doctor în Ştiinţe Militare.

Klaus Iohannis reacționează la acuzațiile de plagiat aduse lui Nicolae Ciucă: ”Decizia premierului este corectă și necesară”

Administrația Prezidențială reacționează în cazul acuzațiilor de plagiat în teza de doctorat care i se aduc premierului Nicolae Ciucă.

Klaus Iohannis susține demersul premierului de solicitare a Comisiei de Etică a Universității Naționale de Apărare pentru analizarea tezei sale de doctorat.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close