Antena 3 Actualitate Florin Cîțu: ”Vom avea o revoluție astăzi! Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor!”

Florin Cîțu: ”Vom avea o revoluție astăzi! Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor!”

de Laura Dinu    |    08 Sep 2021   •   09:50
Florin Cîțu: ”Vom avea o revoluție astăzi! Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor!”
Sursa foto: agrepres

Premierul Florin Cîțu a declarat, la intrarea în sediul PNL, că astăzi va avea loc ”o revoluție” în interiorul Partidului Național Liberal și că cei care vor face demersuri împotriva propriului guvern, indiferent de funcția pe care o dețin, vor plăti.

”Astăzi am cerut un BPN pentru a avea câteva rezoluții. În primul rând o decizie ca toți parlamentarii PNL să susțină, prin toate demersurile, Guvernul PNL, ca niciun parlamentar al Partidului Național Liberal să nu facă vreun demers în Parlamentul României împotriva propriului guvern, indiferent de funcția pe care o are, fără scuze de constituționalitate și așa mai departe. Nu noi spunem ce e constituțional și ce nu e constituțional. 

Și în al treilea rând, o decizie clară că PNL nu face guvern cu PSD. Să fie foarte clar! 

Vom avea o revoluție astăzi! Cine face demersuri împotriva propriului guvern dintre parlamentarii PNL bineînțeles că se va supune consecințelor din statut. Statutul PNL este foarte clar”, a declarat Florin Cîțu, la intrarea în sediul PNL. 

Acesta a anunțat că a trimis demisiile miniștrilor USR și propunerile pentru interimari la Palatul Cotroceni. Și, potrivit acestuia, singura soluție pentru continuarea coaliției este ”retragerea moțiunii”. 

”Retragerea semnăturii de pe moțiune și putem după aceea să discutăm în continuare”. 

 

×
Subiecte în articol: PNL

România cu temperaturi de vară

 

 

Prognoza ANM pentru perioada următoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close