Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă în cartierul Giuleşti, din Capitală. Un bărbat a fost rănit de poliţie, după ce nu a oprit la un control în trafic

Focuri de armă în cartierul Giuleşti, din Capitală. Un bărbat a fost rănit de poliţie, după ce nu a oprit la un control în trafic

Focuri de armă în cartierul Giuleşti, din Capitală. Un bărbat a fost rănit de poliţie, după ce nu a oprit la un control în trafic
Sursa foto: Foto: Topgear.ro
de O.P.    |    14 Noi 2011   •   05:41

Poliţiştii bucureşteni au tras mai multe focuri de armă pentru a opri doi bărbaţi care au furau dintr-o maşină în cartierul bucureştean Giuleşti. Cei doi au fost surprinşi de proprietarul autoturismului, care a alertat poliţia. Unul dintre bărbaţi a fost rănit şi se află la spital, iar celălalt a reuşit să fugă.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00. Proprietarul maşinii parcate pe Calea Giuleşti i-a văzut pe cei doi tineri când îi luau din maşină sculele profesionale şi a chemat poliţia.

Poliţiştii au ajuns chiar în momentul în care cei doi tineri plecau cu o maşină şi au pornit în urmărirea lor.

"Suspecţii au plecat cu un Audi, iar echipaje de poliţişti de la Secţia 20 şi de la Poliţia Rutieră i-au urmărit pe Calea Giuleşti. La un moment dat, cei doi au abandonat maşina şi au continuat să fugă. Un poliţist a tras patru focuri de avertizare în plan vertical, cu somaţie, şi unul în plan orizontal, la nivelul picioarelor", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei Capitalei, Diana Sarca, citată de Mediafax.

Unul dintre tineri, în vârstă de 20 de ani, a fost împuşcat, iar celălalt tânăr a reuşit să scape şi este căutat de poliţişti.

Tânărul de 20 de ani va fi cercetat pentru furt calificat, conducere fără permis, dar şi pentru că maşina avea numere false de înmatriculare.

 


 


 

×
Subiecte în articol: politisti focuri de arma
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close