Antena 3 CNN Actualitate Ce spune un fost baschetbalist, milionar la 26 de ani, despre România: "Aroganță și snobism. Nu există nicăieri"

Ce spune un fost baschetbalist, milionar la 26 de ani, despre România: "Aroganță și snobism. Nu există nicăieri"

Fostul baschetbalist, Caius Covring, a mărturisit părerea lui despre România, după ce s-a întors din Statele Unite ale Americii. Tânărul este deja milionar.

Ce spune un fost baschetbalist, milionar la 26 de ani, despre România: "Aroganță și snobism. Nu există nicăieri"
Sursa foto: Facebook | Caius Gabriel Covrig
de Ioana Mircea    |    12 Mai 2023   •   21:01

Caius Covrig a locuit o mare parte din viața sa în SUA, unde a jucat baschet de performanță. El a ajuns chiar în prima divizie National Collegiate Athletic Association.

Cu toate acestea, a renunțat la baschet și a devenit antreprenor. El a studiat în SUA și a revenit în România, iar în 2022 a primit premiul pentru antreprenorul anului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Caius are acum mai multe afaceri în domeniul imobiliar și deține un hotel de patru stele în Bușteni. În cadrul unui podcast, el a vorbit despre viața lui din România, după ce a locuit aproape un deceniu în Statele Unite.

Citește și: Bani de la stat pentru deschiderea unei afaceri. Cine sunt românii care pot beneficia de 100.000 de euro

„De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a spus Caius în cadrul unui podcast pe Youtube.

×
Subiecte în articol: baschet antreprenor
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close