Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre filmarea în care iubita lui Secureanu se dă drept primarul general, la o gală din Londra

Gabriela Firea, despre filmarea în care iubita lui Secureanu se dă drept primarul general, la o gală din Londra

Gabriela Firea, despre filmarea în care iubita lui Secureanu se dă drept primarul general, la o gală din Londra
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
29 Dec 2016   •   14:08

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat pentru hotnews.ro, că nu o cunoaște pe Eugenia Chiriac, iubita fostului manager de la Malaxa, Florin Secureanu.

Declarațiile Gabrielei Firea vin după publicarea pe tolo.ro a unei filmări în care ”Vrăbi”, iubita lui Secureanu, se dă drept Gabriela Firea la o gală din Londra.

Primarul general a precizat că nu avea cunoștință de faptul că urma să i se decerneze un premiu și nu a avut nicio convorbire referitoare la acest subiect.

”Am aflat din presa ca as fi primit aceasta distinctie si ca aceasta a fost ridicata in numele meu de catre dna Eugenia Chiriac, care l-a insotit la ceremonie pe dl Secureanu. Din punctul meu de vedere, autoritatile abilitate ale statului sunt in masura sa se autosesizeze in urma dovezilor prezentate in mass-media si sa stabileasca daca avem de-a face cu un caz de incalcare a legii", a declarat Gabriela Firea.

Cătălin Tolontan publică pe blog și pe pagina de Facebook o filmare de la Londra cu iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, prezentată drept Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu Gabriela Firea
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close