Antena 3 CNN Actualitate Firea: “Dezgustător este acest circ al luptei pentru ciolan, când țara efectiv se sufocă în pandemie și în criză economică”

Firea: “Dezgustător este acest circ al luptei pentru ciolan, când țara efectiv se sufocă în pandemie și în criză economică”

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa “coaliţiei pierzătorilor” pe care îi acuză că oferă un spectacol “absolut dezgustător” în timp ce ţara se “sufocă în pandemie și în criza economica”.

Firea: “Dezgustător este acest circ al luptei pentru ciolan, când țara efectiv se sufocă în pandemie și în criză economică”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    16 Dec 2020   •   20:45

Ludovic Orban a confirmat, miercuri, informaţiile care indicau, pe surse, că PNL îl păstrează pe Florin Cîţu candidat la şefia guvernului într-una dintre variantele de negociere cu USR PLUS şi UDMR. El a mai arătat că ponderea PNL în cadrul ipoteticei coaliţii cu USR PLUS şi UDMR îi îndreptăţeşte pe liberali să ceară premierul şi şefia uneia dintre camerele Parlamentului.

În replica, Gabriela Firea consideră că această “coalitie a pierzatorilor ofera un spectacol absolut dezgustător”

“Avem pe de o parte niște politruci care vin cu limuzinele și se ceartă pe ciolan pe la vile iar de cealaltă parte avem spitalele sufocate, lăsate fără paturi la ATI.

Încercați să vă imaginați această situație: pe o parte certurile cu trabuc și whisky de la Vila Lac, iar în partea cealaltă oameni disperați pe holurile spitalelor așteptând cu sufletul la gură să se elibereze un pat la ATI ca să se poată conecta la un tub de oxygen”, a spus liderul PSD Bucureşti în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: “Le-aș pune în sala negocierilor un monitor cu imagini în direct dintr-o secție de ATI”

“Cât de sinistru este acest contrast! În loc să se ocupe de țară, de viața cetățenilor, Orban și-a dat demisia să poată negocia mai liniștit la Vila Lac.

Le-aș pune în sala negocierilor un monitor cu imagini în direct dintr-o secție de ATI, ca să înțeleagă cât de penibil și cât de dezgustător este acest circ al luptei pentru ciolan, când țara efectiv se sufocă în pandemie și în criza economica”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: Pocnesc gogoșile din campanie una câte una. Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil

Gabriela Firea cere preşedintelui Klaus Iohannis şi celor de Dreapta să termine cu jocul politicianist, spunând că e nevoie de un guvern responsabil cât mai repede.

Firea mai spune că "incompetența, demagogia și foamea de putere a PNL riscă să îngroape România, să-i amâne ori chiar să-i anuleze accesul la fondurile europene vitale".

"Pocnesc gogoşile din campanie una câte una! Marele Program de Redresare și Reziliență, prezentat cu pompă de preşedintele Iohannis și de guvernul Orban în plină campanile electorală, se dovedește a fi o nouă minciună, un nimic economic, un balon de săpun". 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close