Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Szabo, infectată cu COVID-19

Gabriela Szabo, infectată cu COVID-19

Gabi Szabo a anunțat în urmă cu puțin timp că a fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19. Multipla campioană mondială și olimpică la atletism a spus că încă se simte bine, iar în următoarele două săptămâni va fi nevoită să stea acasă.

Gabriela Szabo, infectată cu COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    05 Noi 2020   •   21:36

Radu Tudor a prezentat mesajul transmis de Gabriela Szabo. Din nefericire, fosta campioană olimpică, Gabriela Szabo, a fost infectată cu noul coronavirus.

''Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”.

Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!'', a spus sportiva pe pagina sa de Facebook.

Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să...

Posted by Gabriela Szabo on Thursday, November 5, 2020

×
Subiecte în articol: Gabriela Szabo COVID-19 coronavirus

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Perioada de înscriere pentru examenul de Bacalaureat 2023 se prelungește
x close