Antena 3 Actualitate Găinăriile intelectualilor lui Băsescu. Vladimir Tismăneanu şi Mihail Neamţu, acuzaţi că şi-ar fi băgat în conturi bani decontaţi ilegal

Găinăriile intelectualilor lui Băsescu. Vladimir Tismăneanu şi Mihail Neamţu, acuzaţi că şi-ar fi băgat în conturi bani decontaţi ilegal

27 Apr 2013   •   20:45
Neregulile comise de intelectualii regimului Băsescu au constituit unul dintre subiectele prezentate în ediţia de sâmbătă a emisiunii Exces de putere.

Apropiaţii preşedintelui Traian Băsescu, Vladimir Tismăneanu şi Mihail Neamţu, sunt anchetaţi că şi-ar fi băgat în conturi bani decontaţi ilegal de la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului pe care l-au condus în perioada 2010-2012.

Protejaţii preşedintelui au cheltuit nejustificat sume fabuloase din bugetul instituţiei pe cazare în locaţii de lux şi călătorii în străinătate. În doi ani, profesorul Vladimir Tismăneanu a cheltuit din banii statului peste 20.000 de euro.

Cheltuieli exagerate a avut şi Mihail Neamţu, fostul director ştiinţific al Institutului de investigare a Crimelor comuniste.

Neregulile au fost descoperite de corpul de control al primului minitsru Victor Ponta, care a făcut o plângere penală în acest caz. 

 

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere Adrian Ursu oana stancu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close